Inzulinpumpák Ár információk Vércukormérő
Inzulinpumpa kezelés
Szerelékek
Inzulinpumpák Centrumok
Árak
Cégünk: a csapat
Vércukormérők

Inzulinpumpa árak

Inzulinpumpa árak cukorbetegek számára

Az inzulinpumpák és tartozékaik ára magas, azonban az Országos Egészségbiztosítási Pénztár 1-es típusú cukorbetegek esetében, ha a beteg állapota megfelel az indikációk valamelyikének úgy 18 év felettiek esetében 80%-os ártámogatást biztosít, míg 18 év alatti gyermekek részére a készülékekre 98%, (de a beteg önrésze nem haladhatja meg az 5000 Ft-ot), az egyszer használatos tartozékokra 90% az ártámogatás mértéke.

Ezen feltételek, avagy indikációk határozzák meg hogy az illető jogosult-e állami támogatásra inzulinpumpás kezelés esetén. Bővebben itt olvashat ezen feltételekről: inzulinpumpa indikációk.

Az inzulinpumpák ára azon cukorbeteg páciensek számára, akik nem felelnek meg az indikációs feltételeknek, másképp alakul. Esetükben saját maguktól, teljes önerőből vásárolhatják meg a készüléket, mindenféle ártámogatás nélkül. Ezt nagyon kevesen engedhetik meg maguknak, azonban több alkalommal is előfordult már.

Az árakról, támogatások mértékéről részletesen az OEP honlapja nyújt tájékoztatást. Ha telefonon szeretne információkat kapni akkor hívja tanácsadó vonalunkat:

Telefonszám: 06 1 242 21 46


vagy a kapcsolat menüpontban feltüntetett mobilszámok egyikét.

 

Mi az hogy inzulinpumpa?

Honlapunk ezt próbálja bemutatni. Bővebben:

Kezelés

Inzulinpumpák

Működése

Használata

Tanácsadói vonal és e-mail

Kérdése van? Többet szeretne megtudni az inzulinpumpás kezelésről? Hívja tanácsadói vonalunkat:


06 1 242 21 46

vagy

06 30 415 33 18

Emailben a kapcsolat menüpont alatt érdeklődhet!